čaje Biogena

 

 

 

 

 

 

 

Čaje Biogena Tea – Exkluzivní, porcované, ovocné a pravé čaje nejvyšší kvality ( s fóliovými, hygienickými přebaly sáčků bez kovových sponek)

Biogena Tea – Malina & Camu Camu

Camu Camu pocházející z Peru je v přírodě bohatým zdrojem vitamínu C

a tvoří také skupinu silných antioxidantů. Podobnými vlastnostmi se také

pyšní Malina, kterou však můžeme najít na našich zahrádkách a mít tak na

dosah podobné vlastnosti zázraku z Peru.

Biogena Tea – Meruňka & Nopál

Meruňka se pěstovala v Číně již před 4000 lety a pro obyvatele byla

Bohatým zdrojem vitamínu C. Nopál byl starými Mayi považován za

zázračnou rostlinu, prospěšnou hlavně jako silný antioxidant.

Biogena Tea – Moruše & Mangostan

Moruše, známá Řeky a Egypťany již od středověku, byla využívána jako

výborný zdroj vitamínu C, obsahující resveratrol, antioxidant se silnými

detoxikačními účinky. Mangostan je hojně využíván domorodci v pralesích

Asie, čerstvé plody jsou významným zdrojem řady antioxidantů.

Biogena Tea – Rebarbora & Rakytník

Rebarbora pochází z Číny z oblasti Tibetu, nyní se

pěstuje ve velké míře i v České republice. Rebarbora

se v čerstvém stavu využívá pro vysoký obsah řady

vitamínů B. Rakytník byl starými Řeky nazýván jako

„Třpytící se kůň“. Využívali ho zejména pro svůj vysoký

obsah vitamínu C.

 

Příprava: sáček vložte do šálku a zalijte 250 ml vroucí vody. Nechte vyluhovat cca 6 – 8 minut. Hotový nápoj můžete dochutit cukrem nebo medem. Nápoj je lahodný za tepla i za studena. Způsob skladování: na suchém místě do 25°C, chraňte před světlem.